Davet

Ege Pediatri’den Pediatri Ailesine Davet...

“Uluslararası Katılımlı 12. Ege Pediatri - 8. Ege Pediatri Hemşireliği ve 4. Ege Pediatri- Kuzey Kıbrıs Pediatri Kongresi”nin 13 - 15 Ekim 2023 tarihinde Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, İzmir’de gerçekleştirileceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaşadığımız COVID-19 pandemisi nedeni ile verdiğimiz 2,5 yıllık aranın ardından sizlerle tekrar buluşmanın heyecanı içerisindeyiz. ‘’Teknoloji ve Çocuk “ mottosuyla çıktığımız bu yolda bilimsel bir şölen yaşamayı umuyoruz.

Amacımız; teknolojinin hızla gelişmesiyle değişen dünyada çocuklarımızın büyüme ve gelişmelerini irdelemek, bu süreçte ortaya çıkabilecek sorunları ve bu sorunların çözümlerini ele almak ve farkındalığı artırmaktır. Teknolojinin çocuklarımız üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerinin değerlendirilmesinin yanında, kongremizde teknolojik gelişmelerin sağlık alanına olan tartışılmaz katkısına da yer verilecektir. Ayrıca çocukluk çağında sık görülen hastalıklar, aşılamalar ve beslenme, nadir hastalıklar gibi konuların da tartışılacağı, uluslararası alanda tanınmış hocalarımızın katılımı ile zenginleşecek olan kongremizde, konferans ve panellerin yanı sıra sözel sunum oturumları da yer alacaktır.

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi olarak 1957 yılından beri hem Ege bölgesinden, hem de Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocuklarımıza hizmet vermekteyiz. Yaptığımız bilimsel paylaşımlar ise deneyimlerimizi pekiştirmekte, bakış açılarımızı genişletmektedir. Katılımlarınız ile paylaşımlarımızı çok daha fazla arttırabileceğimize inanıyoruz.

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında, güzel bir bahar ayında, güzel şehrimiz İzmir’de, bu bilimsel şölende buluşmak için katılımlarınızı bekliyoruz.

Organizasyon Komitesi

Etkinlik Tarihi 
13-15 Ekim 2023
 
Bildiri Son Gönderim Tarihi
1 Ekim 2023
 
Erken Kayıt Son Tarih
23 Ağustos 2023
 
İletişim:
MOTTO TURİZM  www.motto.tc
Savas TÜRKMEN savas@motto.tc